Danmarks største fotomesse er i gang

Kom og besøg os på den store fotomesse i City 2 i Høje Taastrup. Du kan både stille spørgsmål til os, høre vores foredrag og vinde Photoshop CS6.

31. maj 2012

Fotomessen blev afholdt den 31. maj til den 2. juni 2012

Fotomessen kører torsdag, fredag og lørdag, hvor alle de store producenter viser deres nye produkter frem, og der bliver lejlighed til at gøre et rigtig godt kup. Vi er selvfølgelig til stede alle tre dage, hvor du er velkommen til at komme forbi til en fotosnak og til at deltage i vores store konkurrence, hvor du kan vinde Photoshop CS6 eller Lightroom 4. [Se vinderne her

Vi byder også på en række spændende foredrag. Torsdag står den på alle nyhederne i Photoshop CS6. Programmet er sprængfyldt med smarte funktioner, der kan gøre dine billeder meget bedre. I dette spændende foredrag gennemgår Nils Wille Christoffersen nyhederne og viser, hvordan man bruger dem.

Fredag vil Kristoffer Engbo vise, hvordan du bruger Lightroom 4, hvis du er nybegynder, ligesom han kommer med avancerede tricks til de mere erfarne. Kristoffer Engbo gennemgår selvfølgelig også alle nyhederne i programmet, der gør livet som fotoentusiast endnu bedre.

Lørdag vil en af Nordens bedste actionfotografer, Martin Paldan, fortælle om sine avancerede flash-teknikker, der gør hans billeder så spektakulære. Han viser også en masse af sine pletskud og forklarer, hvordan han tog dem, så du kan lære hans bedste teknikker og bruge dem selv. Du kan læse meget mere om](/node/18705) fotomessens foredrag og tilbud her. Vi håber, vi ses på messen.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...