Glæd dig til disse nye kameraer

To messer i starten af det nye år vil højst sandsynligt byde på en række nye kameraer. Vi har været på rygtebørsen og fundet de mest spændende.

27. december 2015 af Sony

Nu er det ved at være tid til spændende kameranyheder. Den 6. januar åbner den store elektronikmesse CES i Las Vegas, og i slutningen af februar går det løs i Yokohama i Japan på messen CP+. De to messer har tidligere budt på store kameranyheder, og der florerer i øjeblikket masser af rygter. Vi har samlet nogle af de mest spændende her.

Ifølge SonyAlphaRumors er Sony på vej med en afløser for Alpha99. De har dog ikke nogen oplysninger om specifikationer, men den nuværende model er et spejlreflekskamera med halvgennemsigtigt spejl og en full-frame-sensor, og det er topmodellen blandt denne type kameraer.

43 Rumors mener, at der er en god chance for et Olympus PEN-F, som er et mindre spejlløst systemkamera, der skulle have en indbygget elektronisk søger.

Nikon har allerede fortalt, at de er på vej med det topprofessionelle D5, og i den seneste tid er der også sluppet billeder ud, der angiveligt skulle være af det nye kamera. Vi håber på officielle specifikationer på CES-messen. Nikon Rumors har rygter om 20 mio. pixels og 153 fokuspunkter. De har også rygter om et nyt kompaktkamera med stor sensor til entusiasterne.

Canon er muligvis på vej med en afløser for det lille spejlreflekskamera EOS 100D, som efterhånden er ved at have tre år på bagen. De tips, som CanonWatch har fået, tyder på 24,0 mio. pixels og 19 fokuspunkter. Vi regner også med en afløser for det topprofessionelle EOS-1D X, så sportsfotograferne kan tage nyt grej med til EM i fodbold og OL. EOS 70D har efterhånden været på markedet i to et halvt år, så vi forventer også et 80D i 2016, men vi tror, at det først bliver lanceret til sommer.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...