Husk Danmarks største fotomesse

De første 2000 besøgende får gratis gave i form af Capture One Express, men du kan også vinde et Canon EOS 650D hos DIGITAL FOTO samt høre spændende foredrag.

25. oktober 2012

Fra i morgen fredag er Forum i København rammen om en fotofest, der har massevis at byde på for enhver fotoentusiast. De første 2000 besøgende hver dag får fx raw-konverteren Capture One Express 6 gratis som led i et samarbejde mellem Phase One og den professionelle fotoleverandør Goecker. Og hos DIGITAL FOTO kan du vinde et Canon EOS 650D.

Både Canon og Nikon tilbyder gratis Check & Clean på fotomessen, og vi er selvfølgelig på plads med vores egen stand, så du kan komme forbi og få en snak med bladets eksperter. Fx laver Thomas Nykrog workshops lørdag, hvor du få tips fra vores mest erfarne mand, men der er workshops alle tre dage.

Vi byder også på en række foredrag fra andre af bladets eksperter. Fredag fortæller vi, hvordan du får flottere billeder med Lightroom 4 og Photoshop CS6, lørdag er vi klar til at fortælle om alle nyhederne i Elements 11, og søndag fortæller Martin Paldan om hans pletskud med spændende historier fra nogle af verdens mest krævende fotoopgaver.

Der er også mange spændende foredrag fra andre fremragende fotografer som fx Joe McNally, Brutus Östling, Uri Golman og Morten Rygaard. Entre er 120 kroner, og åbningstiderne er fredag og lørdag fra klokken 10 til 18, og søndag fra klokken 10 til 17. Vi glæder os til at se dig.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...