Kom til stor fotomesse

Nu er det snart tid til, at landets fotoentusiaster kan samles, når der er stor fotomesse i City2. Her kan du se og prøve nyt udstyr samt opleve spændende foredrag, og DIGITAL FOTO er naturligvis også med.

8. maj 2014

Fra torsdag den 22. maj går det løs, når dørene slås op til Danmarks største fotomesse. I løbet af de tre dage, som messen varer, kan du opleve en lang række spændende foredrag af blandt andre fotograferne Morten Rygaard og Uri Golman samt DIGITAL FOTOs eksperter. Og der er gratis adgang til messen.

Stort set alle de store producenter af både kameraer og tilbehør vil være på plads med stande, hvor du kan afprøve det nyeste udstyr, og der er også mulighed for at gøre et godt kup i messens fotobutik, hvor der er masser af gode tilbud.

Du skal selvfølgelig også kigge forbi vores stand, hvor du kan deltage i en sjov konkurrence og få en snak med eksperterne, der står klar til at svare på spørgsmål om fototeknik, udstyr og billedbehandling.

Messen foregår i City2 i Høje-Taastrup og er åben torsdag den 22. maj fra klokken 10 til 19, fredag den 23. maj fra klokken 10 til 19 samt lørdag den 24. maj fra klokken 10 til 17. Der er masser af gratis parkeringspladser ved City2, som ligger i gåafstand fra Høje-Taastrup Station.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...