Mød os på Fotomessen

I dag slår Forum dørene op for den store fotomesse i København. Læg vejen forbi DIGITAL FOTOs stand og deltag i konkurrencen om et Canon EOS 700D.

25. oktober 2013

Årets helt store fotobegivendhed finder sted i denne weekend, hvor Forum i København byder velkommen til en fotomesse, der varer fra fredag til søndag. Her får du en unik chance for at prøve det sidste nye kameraudstyr, gå på jagt efter et godt tilbud og mødes med en masse andre fotoentusiaster. DIGITAL FOTO er selvfølgelig på plads på standen, som har nummeret C08:03, og vi er parate til at svare på alle dine spørgsmål, ligesom vi byder på en række aktiviteter. Blandt har du mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde et Canon EOS 700D med objektivet 18-55mm IS STM.

Vi byder på følgende aktiviteter på scenen New Creatives : Fredag den 25. oktober Kl.13.30 – 14.15: Sådan får du bedre fotos af dyr og fugle, ved Morten Hilmer Morten Hilmer er naturfotograf og er en del af Hilmer & Koch, som også laver artikler i DIGITAL FOTO. Han har vundet priser i nogle af verdens største og mest prestigefyldte fotokonkurrencer, og i dette foredrag giver han sine bedste tips til indstilling af fokus, optageprogram og andre smarte funktioner, og du kan se, hvordan du med skjul og planlægning kan komme helt tæt på og få de allerbedste billeder af efterårets og vinterens dyr og fugle. Læs mere om Morten Hilmer og se hans billeder på www.mortenhilmer.com eller www.hilmer-koch.dk

Kl. 15.30 – 16.15: Polarræve i Grønland ved Morten Hilmer Naturfotografen Morten Hilmer er tidligere medlem af Sirius-patruljen, hvor han tilbragte 26 måneder i Nordøstgrønland, som er verdens største nationalpark. Siden har han brugt mere end to år med kameraet i Grønland, hvor han har fotograferet de arktiske dyr – specielt polarræven. I foredraget kan du se nogle af hans billeder, og du får du konkrete tips til perfekt eksponering og fokus under ekstreme forhold. Morten fortæller, hvordan du gør dit fotogrej og dig selv vinterklar, så du kan komme ud og lave fantastiske billeder, selv om naturen bliver forvandlet til en dybfryser. Du lærer også at planlægge dit næste fotoprojekt, uanset om det går til en lokalitet i Danmark eller til udlandet. Du kan se Morten Hilmers billeder på www.mortenhilmer.com og www.hilmer-koch.dk.

Lørdag den 26. oktober Kl. 11.30 – 12.15: Optimal lysbalance med raw, ved Nils Wille Christoffersen Nils Wille Christoffersen er kursusredaktør på Danmarks største fotomagasin, DIGITAL FOTO, og i dette foredrag fortæller han blandt andet, hvordan du opnår den optimale eksponering under optagelsen, når du skyder i raw-format. Der er desuden tips til, hvordan du herefter får den perfekte lysbalance og kontrast i dine billeder med Adobes raw-konverter i Elements, Lightroom og Photoshop.

Kl. 14.30 – 15.15: Få det bedste frem i dine fotos, ved Nils Wille Christoffersen I dette foredrag går DIGITAL FOTOs kursusredaktør og billedbehandlingsekspert i dybden med de mere avancerede teknikker til at få flottere billeder. Du lærer blandt andet, hvorfor og hvordan du bør udføre så meget af din billedbehandling som muligt allerede under raw-konverteringen, og så byder han på nogle meget nyttige tricks til at forbedre fx kontrast og farver selektivt i Photoshop.

Søndag den 27. oktober Kl. 11.45 – 12.30: Bliv en mester til HDR, ved Kristoffer Engbo Med HDR-teknikken kan du få langt flere detaljer i dine billeder, når kontrasten i motivet er hård. Man optager flere billeder med forskellig eksponering og samler dem efterfølgende i billedbehandlingen. På den måde slipper man for sorte skyggeområder og kridhvide højlys. Her fortæller DIGITAL FOTOs redaktionschef Kristoffer Engbo, hvordan du indstiller og bruger kameraet under optagelsen, og hvordan du sætter billederne sammen i Elements, Photoshop eller med plug-ins til Lightroom, så resultaterne bliver troværdige.

Kl. 14.45 – 15.30: Optimale farver i dine fotos, ved Kristoffer Engbo Kristoffer Engbo er redaktionschef på Danmarks største fotomagasin og har mere end ti års erfaring med fotografering og billedbehandling. Her får du hans bedste tips til at få de helt rigtige farver i optagelsen og til at optimere dem i billedbehandlingen i Elements, Lightroom og Photoshop. I foredraget får du også andre tips til billedbehandling og raw-konvertering.

Du kan læse meget mere om programmet på Fotomessen her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...