Photokina

Photokina: Få overblikket over verdens største fotomesse

De fleste fotoentusiaster har sikkert hørt om fotomessen Photokina. Men hvad er det egentlig, de alle taler om?

16. september 2016

Snart er det tid igen. Kameraentusiasternes tyske svar på juleaften hedder Photokina, og afholdes i denne uge i det enorme messecenter Koelnmesse i Köln.

Messen løber fra tirsdag den 20. til søndag den 25. September, og vores udsendte er på plads i Köln til at dække de vigtigste nyheder, når lanceringerne for alvor begynder.

Photokina

Photokina er kort og godt verdens største handelsmesse for fotoudstyr, og har siden 1966 været afholdt hvert andet år i Köln. Den første udgave fandt sted i 1950.

Den seneste udgave i 2014 tiltrak omkring 183.000 besøgende fra 160 forskellige lande, der fik set på stande fra omkring 1000 forskellige virksomheder.

Nye tiltag i 2016

2016 bliver lige så stort, men adskiller sig fra tidligere udgaver på flere fronter.

En af nyskabelserne er en afdeling for iværksætterprojekter, ligesom der også er fundet plads til den nye Virtual Reality-bølge med alt, hvad dertil hører af ny teknologi.

Der er også kommet en såkaldt action-hal. En messehal med fuld fart på - og ikke mindst en solid mulighed for at få et nærmere kig på alt, der har med droner og actionkameraer at gøre.

Photokinas størrelse gør messen til et fremragende sted for nye produktlanceringer, og derfor forventer vi os også meget af de kommende dage.

Vi dækker Photokina hele ugen, og du kan læse alle nyhederne her., følge med på Digital FOTOs Facebookside eller følg med på Instagram @DigiNordic.

Photokina

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...