Verdens største fotomesse er i gang

Photokina 2012 gik i gang tirsdag, og DIGITAL FOTO var på plads, da messen åbnede. Læs om tendenserne, og se vores fotos fra åbningsdagen.

19. september 2012

Så er verdens største fotomesse endelig i gang, og i løbet af de seks dage, messen varer, forventer arrangørerne over 180.000 besøgende. De kan bevæge sig rundt i ni store haller, hvor mere end 1200 udstillere viser deres produkter frem. DIGITAL FOTO var på plads i Köln i Tyskland allerede ved messens åbning.

Blandt de helt store tendenser på årets messe er wi-fi, så man trådløst kan overføre billeder fra kameraerne til printere, mobiltelefoner eller online-tjenester. Desuden er der nu ved at komme billigere full-frame-kameraer, end vi har været vant til. Som du har kunnet se her på vores hjemmeside, er både Canon, Nikon og Sony ude med nye full-frame-kameraer.

Bliver spejlrefleksudstyret for tungt at slæbe med, er der også godt nyt til fotoentusiasterne. Flere producenter er nemlig på vej med nye kompakte modeller med forholdsvis store sensorer, manuelle indstillinger og fx mulighed for at optage i raw. Herunder kan du se billeder fra åbningsdagen.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...