Få rabat på fotorejse til USA

Det er nu, du skal slå til, hvis du vil få dig en fotooplevelse ud over det sædvanlige. Til efteråret tager vi nemlig på læserrejse til det vestlige USA og skal se både vild natur og pulserende storby, og er du hurtig, kan du få stor rabat.

10. juni 2014

Rejsen arrangeres sammen med Profil Grupperejser, og du kan læse et udførligt program samt bestille rejsen på > DETTE LINK, men du skal skynde dig, for der er et begrænset antal pladser.

Nu har du chancen for ikke alene at fotografere noget af verdens vildeste natur og én af de mest farverige storbyer, men også for at lære en masse om foto undervejs. I begyndelse af september tager vi nemlig på læserrejse til det vestlige USA, og slår du til inden den 16/6 2014, kan du endda spare 1000 kroner på rejsen.

Med på turen, der foregår fra den 3.-12- september, er den erfarne forfatter og fotograf Thomas Nykrog samt DIGITAL FOTOs chefredaktør Klaus Nygaard, der på turen vil sørge for fotoundervisning og hjælper med indstillinger og muligheder i kameraet undervejs.

Efter flyrejsen fra København til Phoenix og en overnatning lægger vi ud i Arizonas fantastiske klippelandskaber, hvorefter vi overnatter i den hyggelige by Sedona. Næste dag går turen til Grand Canyon, hvor vi besøger nogle af de forskellige udsigtspunkter i kløften, og om aftenen tager vi ud for at fange solnedgangen i Grand Canyon. Hele den næste dag bruger vi også i den imponerende kløft. På dag fem går turen til staten Utah, hvor vi skal opleve nationalparken Bryce Canyon med de høje, tynde hoodoo-klipper.

Næste dag bliver vi i staten Utah, hvor vi kører til nationalparken Zion med dens stejle klippevægge. Efter en overnatning ved parken går turen til Las Vegas, hvor vi selvfølgelig skal have billeder af byens farverige lys om aftenen. Fra Las Vegas kører vi til USA’s største nationalpark, Death Valley, der ligger i Californien. Her skal vi blandt andet se den indtørrede saltsø, Badwater Bassin, inden vi tager tilbage til spillebyen Las Vegas, hvor vi overnatter inden hjemrejsen.

Rejsen arrangeres sammen med Profil Grupperejser, og du kan læse et udførligt program samt bestille rejsen på > DETTE LINK, men du skal skynde dig, for der er et begrænset antal pladser.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...