Ny spændende læserrejse

Tag med Digital Foto på eksklusiv fotosafari til Tanzania, og bliv guidet af kendt naturfotograf. Naturligvis med læserrabat.

4. april 2013

I dag udkommer DIGITAL FOTO nr. 6/2013 med en spændende artikel om en helt ny fotosafari til Tanzania. Her kan du komme i godt selskab med den verdenskendte naturfotograf Steve Bloom. Vi har naturligvis sikret dig stor rabat på den eksklusive fotosafari.

Safarien foregår fra den 17.- 25. oktober 2013, hvor man sammen med den prisvindende naturfotograf, Steve Bloom, får mulighed for at opleve den østafrikanske savanne. Tilmed er nationalparken Serengeti på UNESCOs liste over særligt bevaringsværdige områder. Her får man mulighed for at fotografere fx gnuer, antiloper, zebraer, løver, næsehorn, krokodiller og elefanter. Rejsen er arrangeret sammen med Better Moments, som sammensætter eksklusive workshops af meget høj kvalitet for fotointeresserede.

Digital Foto kan tilbyde dig en rabat på 3000 kroner, så den samlede pris for rejsen bliver 33.995 kroner. I rejsens pris er fly, indkvartering på hotel og i lækre telte, samt undervisning af Steve Bloom. Fotoeksperter fra DIGITAL FOTO og Better Moments vil også være klar til at hjælpe dig.

Du tilmelder dig på better-moments.com. Der er plads til 16 deltagere i alt.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...