Sidste chance: Kom med på læserrejse til Østrig

Nu er der kun få pladser tilbage på vores læserrejse til Østrig i slutningen af maj, så skynd dig at melde dig til. Bemærk i øvrigt ændrede datoer.

21. februar 2013

Alperne byder på nogle af de flotteste landskaber i hele verden, og nu kan du komme med DIGITAL FOTO på fotoworkshop til Østrig, hvor der er masser af mulighed for at skyde flotte pletskud, og hvor du samtidig får undervisning, der gør til en bedre fotograf.

> MELD DIG TIL TUREN HER

Fotoworkshoppen bliver nemlig ledet af de to professionelle naturfotografer Morten Hilmer og Søren Koch samt DIGITAL FOTOs redaktionschef, Kristoffer Engbo. Vi skal bo på et hyggeligt hotel ved Østrigs højeste bjerg Grossglockner, og herfra skal vi også på tur til Europas højeste vandfald i Krimml. Med lidt held kan vi fotografere dyr som lammegribbe og murmeldyr.

Vi har tidligere skrevet, at turen foregår fra fredag til torsdag, men vi tager af sted lørdag den 25. maj og kommer hjem fredag den 31. maj. Vi kører i bus fra forskellige byer i landet til Østrig. Prisen er 6695 kroner for abonnenter. Er du ikke abonnent, koster turen 7295 kroner. Du kan melde dig til turen her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...