Sidste chance: Kom på eksklusiv fotosafari

Sidste chance: Du kan stadig nå at komme med på vores store fotorejse til Tanzania, hvor en af verdens bedste dyrefotografer er med. Nu er der ekstra rabat, men du skal skynde dig at slå til.

22. august 2013

Det er nu, du skal slå til, hvis du vil have en af livets vildeste fotooplevelser. Der er nemlig kun tre pladser tilbage på vores fotosafari til Tanzania i oktober, hvor du vil opleve fantastisk natur og vilde dyr i selskab med den verdensberømte fotograf Steve Bloom.

Steve Bloom står bag nogle af de mest kendte billeder af Afrikas vilde dyr, og du kan se nogle af hans billeder her . På turen vil han blandt andet undervise og give tips.

Turen foregår fra den 17. til den 25. oktober 2013, og efter ankomst til Tanzania bor vi på hotel i byen Moshi, hvor der er udsigt til Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Derefter bor vi i eksklusive teltlejre, og turen går til Tarangire National Park, hvor man kan opleve forskellige fugle, og Ngorongoro, hvor man kan se flamingoer, bøfler og gazeller. Vi kommer også til nationalparken Serengeti, der er på UNESCOs liste over særligt bevaringsværdige områder. Her får man mulighed for at fotografere fx gnuer, antiloper, zebraer, løver, næsehorn, krokodiller og elefanter.

Rejsen er arrangeret sammen med Kipling Travels og Better Moments, og DIGITAL FOTO kan tilbyde dig en rabat på 3000 kroner, så den samlede pris for rejsen bliver 33.995 kroner. Og nu kan du endda få yderligere 500 kroner i rabat, så du får rejsen for 33.495 kroner.

Inkluderet i prisen er blandt andet flyrejse til og fra Tanzania, kørsel, indkvartering på hotel og i lækre telte med både seng, bad og toilet. Fotoeksperter fra Better Moments og DIGITAL FOTO vil desuden stå klar til at hjælpe dig. Du kan tilmelde dig til rejsen på better-moments.com eller ved at skrive til [email protected]. Men skynd dig, for sidste frist for tilmelding er den 26. august 2013. Læs mere om rejsen her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...