Skynd dig: Tag med på læserrejse til Østrig

Der er stadig få pladser tilbage på vores spændende læserrejse til Østrig i slutningen af maj, så forkæl dig selv med en god fototur.

15. maj 2013

Alperne byder på nogle af de flotteste landskaber i hele verden, og så er det jo oplagt at tage med på DIGITAL FOTO på fotoworkshop til Østrig, hvor der er masser af mulighed for at skyde flotte pletskud. Du får selvfølgelig samtidig undervisning, der vil gøre til dig en bedre fotograf.

Fotoworkshoppen bliver nemlig ledet af de to professionelle naturfotografer Morten Hilmer og Søren Koch samt DIGITAL FOTOs redaktionschef, Kristoffer Engbo. Vi skal bo på et hyggeligt hotel ved Østrigs højeste bjerg Grossglockner, og herfra skal vi også på tur til Europas højeste vandfald i Krimml. Med lidt held kan vi fotografere dyr som lammegribbe og murmeldyr.

Vi tager af sted lørdag den 25. maj og kommer hjem fredag den 31. maj. Vi kører i bus fra forskellige byer i landet til Østrig. Prisen er 6695 kroner for abonnenter. Er du ikke abonnent, koster turen 7295 kroner. Du kan tilmelde dig turen her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...