Tag med os på ny læserrejse

Nu kan du komme med DIGITAL FOTO på en skræddersyet fototur til de østrigske landskaber. Udover de flotte motiver er der professionel undervisning, og som abonnent får du turen ekstra billigt.

26. januar 2013

Alperne byder på nogle af de flotteste landskaber i hele verden, og nu kan du komme med DIGITAL FOTO på fotoworkshop til Østrig, hvor der er masser af mulighed for at skyde flotte pletskud, og hvor du samtidig får undervisning, der gør til en bedre fotograf.

Fotoworkshoppen bliver nemlig ledet af de to professionelle naturfotografer Morten Hilmer og Søren Koch samt DIGITAL FOTOs redaktionschef, Kristoffer Engbo. Vi skal bo på hotel ved Østrigs højeste bjerg Grossglockner, og herfra skal vi også på tur til Europas højeste vandfald i Krimml. Med lidt held kan vi fotografere dyr som lammegribbe og murmeldyr.

Turen foregår fra den 24. til 30. maj, og vi kører i bus fra forskellige byer i landet til Østrig. Prisen er 6695 kroner for abonnenter. Er du ikke abonnent, koster turen 7295 kroner. Du kan læse meget mere om turen i DIGITAL FOTO nr. 3, der udkommer den 31. januar. Vi åbner for tilmelding den 2. februar klokken 19.00, men du skal skynde dig, for der er kun 49 pladser på turen. Du kan melde dig til turen her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...