Isbjørn på Svalbard
Fotogen kæmpe

Dette er et af mange isbjørnebilleder, som fotoguiden på årets læserrejse til Svalbard, Magnus Elander, har taget. På turen holder han workshops og giver fototips.

© Magnus Elander

Tag med på læserrejse til Svalbard – og få en unik fotobog

Svalbard er fyldt med drømmemotiver, og på vores læserrejse er den anerkendte fotograf Magnus Elander med til at guide dig til pletskuddene. Booker du nu, får du hans bog om Arktis med i købet.

28. marts 2018 af Louise Hagemann

Til juli sætter vi for tredje år i træk kursen mod Svalbard på læserrejse, hvor vi skal på en helt enestående ekspeditionskrydstogt.

Vi skal på fossiljagt i Janusfjellet, passere 80 grader nord, høre de voldsomme brag fra gletsjeren i Smeerenburgfjord og så selvfølgelig opleve og fotografere hvalrosser, rensdyr, hvaler og forhåbentlig isbjørne.

Tag med på læserrejse til Svalbard.

To isbjørne på Svalbard
Who's there?

Store dele af øgruppen Svalbard er naturreservat, og der er gode muligheder for at opleve og fotografere isbjørne.

© Magnus Elander

Perfekt sted at fotografere isbjørne

Svalbard er nemlig et af de bedste steder at fotografere verdens største landrovdyr, fortæller Magnus Elander, der er fotoguide på turen til Svalbard. På ekspeditionen vil han fortælle om sine fantastiske billeder, holde fotoworkshops og komme med sin bedste tips.

Magnus Elander har tilbragt flere år på ekspeditioner i Arktis, og hans enestående billeder har indbragt ham et hav af priser – bl.a. BBC Wildlife Photographer of the Year.

Han har også skrevet en række bøger om Arktis, og nu har du muligheden for at få fingre i en af dem.

Book din rejse til Svalbard inden 15. april – de ti første får Magnus Elanders fantastiske bog “Quiet days in the Arctic". I bogen fortæller Magnus Elander om sine personlige oplevelser i Arktis.

Noget for enhver smag

På rejsen får du mulighed for at låne professionelt udstyr fra Canon og Nikon.

Vi får også selskab af en række andre eksperter inden for blandt andet dyreliv og geologi, så der er noget for enhver, uanset hvad man interesserer sig for.

Det siger tidligere deltagere

En fantastisk tur, som vildt overgik vores forventninger. Alle var utrolig positive lige fra deltagere til arrangører, specialister, guider og personale. Mad og ophold på det gode skib var helt fantastisk.

– Tommy Jørgensen, deltager på Svalbard-ekspeditionen 2016

Læs mere på bonnierexpeditions.dk.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...