Årets bedste dronebilleder

Årets vinderbillede i konkurrencen SkyPixel blev taget af Florian Ledoux.

© Florian Ledoux/SkyPixel

Årets bedste dronebilleder

Den kinesiske droneproducent DJI har sammen med SkyPixel kåret de bedste dronebilleder fra 2017. Det er en samling af betagende billeder af både dyr, natur og fantasifulde motiver. Her kan du se de allerbedste.

5. februar 2018 af Poul Siersbæk

Luftfotokonkurrencen SkyPixel 2017 er slut, og de bedste billeder er udvalgt. Den kinesiske droneproducent DJI er medarrangør af den internationale konkurrence, der hvert år tiltrækker verdens bedste dronefotografer.

I år deltog mere end 40.000 fotografer fra 141 lande. Her kan du se et udvalg af de allerbedste skud i udvalgte kategorier fra 2017.

Bedste professionelle landskabsfoto

Årets bedste landskabsbillede for professionelle blev taget af Zay Yar Lin, der fangede en lokal fisker, som var i gang med et opsætte fiskenet i Myanmar. 

Bedste dronefoto landskab
Sun's Up, Nets Out

Zay Yar Lin vandt den professionelle landskabspris.

© Zay Yar Lin/SkyPixel

Bedste landskab for entusiaster

I kategorien landskabsbilleder for entusiaster vandt Trung Pham med dette billede af en hummerfarm i Phu Yen-provincen i Vietnam.

Bedste dronefoto
Lobsters Farm

Trung Pham skød denne hummerfarm med sin DJI Phanton 4 Pro.

© Trung Pham/SkyPixel

> Her har vi samlet billeder fra hele verden i smukke gallerier, hvor du kan blive inspireret og fascineret af andre fotografers arbejde

Bedste portræt med drone

Årets bedste dronebillede i kategorien portætter for professionelle blev taget af Petra Leary, som fangede en udendørs basketballkamp i Auckland. Billedet blev taget med en DJI Mavic Pro.

Bedste portræt med drone
Balmoral Ball

Petra Leary tog dette billede af en udendørs basketballkamp.

© Petra Leary/SkyPixel

Årets vinder over dem alle

Hovedprisen i SkyPixel 2017 gik til Florian Ledoux, som tog det fantastiske billede med sin DJI Phantom 4 Pro under en reportagerejse til Nunavut og Grønland. Her opdagede han pludseligt en isbjørn, som hoppede fra isflage til isflage.

Ledoux vil modtage en imponerende samling af fotoudstyr som præmie, herunder blandt andet en DJI Inspire 2-drone med en a Zenmuse X7, en iPhone X 256GB og et Nikon D850-spejlrefleks.

> Læs alt om droner her

Årets bedste dronefoto
Above the polar bear

Årets vinderbillede i konkurrencen SkyPixel blev taget af Florian Ledoux.

© Florian Ledoux/SkyPixel

Disse billeder er kun et lille udvalg af helt fantastiske dronebilleder fra SkyPixel 2017, og du kan se endnu flere her.

Vind en drone fra DJI med Digital FOTO

Har du også lyst til at tage fantastiske dronebilleder, så har du nu chancen for at vinde din helt egen DJI Spark til en værdi af 5000 kr. Du skal bare vise os et billede, hvor du virkelig manglede en drone. 

DJI spark
Intelligent drone

DJI Spark kan følge en person, der eksempelvis løber eller cykler, og holde vedkommende i centrum af billedet, uden at man behøver at styre dronen selv.

© DJI

Deltag i konkurrencen her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...