Nedtælling til FotoMarathon

På lørdag kan du deltage i Danmarks største og sjoveste fotokonkurrence.

2. juni 2015

På lørdag går startskuddet til fotokonkurrencen FotoMarathon, som afholdes i 11 byer landet over. Her kan du deltage i FotoMarathon for mobiltelefoner eller FotoMarathon for digitalkamera.

Mobil konkurrencen varer seks timer. Når starten går, får du seks emner, som du indenfor de næste seks timer skal løse fotografisk og i rækkefølge med kameraet i din mobiltelefon. Når de tiden er gået, skal du aflevere de seks billeder du vil have skal deltage i konkurrencen – et billede for hvert emne. FotoMarathon for kameraer varer også i seks timer og du deltager med dit digitalkamera. Når starten går, får du seks emner, som du indenfor de næste seks timer skal løse fotografisk og i rækkefølge. Når de seks timer er gået, skal du aflevere de seks billeder, du vil have skal deltage i konkurrencen – et billede for hvert emne. Du kan også deltage i et 12-timers eller et 24-timers FotoMarathon. FotoMarathon er i øvrigt en international begivenhed, som finder sted i mange byer verden over på forskellige dage.

Der er tilmeldingsfrist fredag den 5. juni kl. 12.00 - og der er fine præmier til vinderne i de forskellige kategorier. Du kan læse mere om FotoMarathon her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...