Sony World Photography Awards

Sony World Photography Awards åben for bidrag

Nu kan du sende dit bidrag til verdens største fotokonkurrence The Sony World Photography Awards.

30. juni 2016

Både amatører, studerende, unge og professionelle kan dyste om priser i verdens største fotokonkurrence Sony World Photography Awards.

Når du indsender dit bidrag, deltager du også automatisk i de nationale konkurrencer, hvor Danmark og Island er lagt sammen, mens Sverige, Norge og Finland har deres egne nationale konkurrencer.

Ud over den åbne konkurrence, hvor alle kan deltage med deres mesterskud, er der også en konkurrence for professionelle fotografer, en ungdomskonkurrence med en aldersgrænse mellem 12 og 19 år samt en konkurrence for studerende.

Store præmier

Du kan indsende billeder i den åbne konkurrence i 10 forskellige kategorier, hvor der udpeges én vinder i hver kategori.

Den samlede vinder af den åbne konkurrence får godt 33.000 kroner (5000 USD) i præmiepenge samt en invitation til deltagelse i præmieoverrækkelsen ved et show i London samt deltagelse med sine værker på Sony World Photography udstillingen i Somerset House i London.

For den professionelle konkurrence er deadline for bidrag den 10. januar 2017. Den åbne konkurrence og ungdomskonkurrencen har deadline for indsendelse af bidrag den 5. januar, mens de studerende allerede skal afsted med deres bidrag den 5. december.

Læs mere om Sony Photography Awards og tilmelding her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...