Tiger inviterer til international fotokonkurrence

Butikskæden Tiger står bag fotokonkurrencen Tiger Camera, der i år har temaet "grænser".

4. juni 2015

For fjerde år i træk inviterer Tiger Camera til international fotokonkurrence, som sidste år havde over 5000 talentfulde deltagere fra 68 lande. Den internationale fotokonkurrence løber frem til den 1. juli. Tiger Camera søger i år personlige, kreative og inspirerende fortolkninger af emnet "Grænser".

Juryen består i år af den danske fotograf Kenneth Nguyen, den engelske street artist David Shillinglaw, den japanske billedkunstner Misaki Kawai, kunstneren Matt Scutt, fotografen Jörg Nicht og den danske fotokunstner Nicolai Howalt.

Vinderen af dette års konkurrence vinder en tur for to til Japan til en værdi af 35.000 kroner, og de 50 bedste billeder udgives i en fotobog, som vil blive solgt i 457 Tiger-butikker i 26 lande til 50 kroner stykket. Billederne vil også blive udstillet på Tiger Spilbar i Danmark, Italien og Japan. Tiger Spilbar er en social bar, hvor gæster kan spille bordtennis, brætspil og hygge med venner.

Sidste år vandt spanske Fernando Páez med billedet med titlen ”Inheritance 01”, som du kan se ovenfor. Du kan læse mere om Tiger Camera her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...