Finske Hannu Huhtamo laver inspirerende billeder

Finske Hannu Huhtamos billeder har fået en stor online fanskare på det seneste.

© Hannu Huhtamo

Inspirerende fotografer der hitter på nettet

Uanset om lange lukkertider, en lang liste af rekvisitter eller en specielt indstillet drone er midlet, så er helt unikke billeder målet for disse fotografer. De har alle ét til fælles – deres projekter følges af tusinder online.

23. juni 2017 af NM

Med sider som 500px.com og Instagram, der begge flyder over med fotografisk inspiration, skal der noget til, før man som fotograf skiller sig ud i 2017.

Det kan dog sagtens lade sig gøre – det fandt finske Hannu Huhtamo ud af, da han så, hvor mange, der var interesserede i hans lysmalerier.

Finsk fotograf fotograferer magiske lysmalerier 

Hannu Huhtamos projekt voksede hurtigt i omfang, og siden har han fået over 4000 følgere på Instagram - og selveste CNN har også været ude at se, hvordan Hannu arbejder.

Fantastisk kunst fra drone med kamera

I en helt anden genre finder vi Aydın Büyüktaş. Tyrkeren er nemlig en af de få, der ikke bare flyver drone, men også får vilde, kunstneriske fotos med hjem. 

Det tager måneder at lave de unikke billeder, der samles, når Aydın får sin drone til at flyve efter computergenererede koordinater. 

Tilsæt et seriøst pillearbejde i Photoshop, og resultatet er vilde billeder som dette. 

"American Football Field" 120x180 cm. From the series of "FLATLAND II" - "DÜZÜLKE II"

A post shared by Aydın Büyüktaş (@aydinbuyuktas) on

Aydın Büyüktaş følges af knap 41.000 fans på Instagram, og er aktuel netop nu med sin seneste serie, Flatland II, der er fotograferet i USA.

Konya, Tulip fields. Project: Vitra-"Dreams of the city-Kentin hayalleri"

Et opslag delt af Aydın Büyüktaş (@aydinbuyuktas) den

Du kan se flere vilde fotoprojekter i det nye Digital FOTO 10/2017.

Her kan du blandt andet møde en fransk fotograf, der har æg som sit motiv – og en brasilianer, som blander modeltogsfigurer med hverdagsting.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...