Se med hos tre anderledes Instagrammere

Bliver inspireret og underholdt af smukke og sjove Instagram-profiler. Start med at følge med ud i verden, udforske en mand og hans hund og grine ad vanvittige faldebilleder.

4. december 2015

Mangler du inspiration til skæve, smukke eller anderledes billeder. Så brug Instagram, og begyndt fx med disse tre profiler.

@muradosmann Med sine fantastiske billeder fra unikke vinkler på eventyrlige steder gjorde Murad Osmann hashtagget #followmeto til en sand Instagram-legende. Tag med på rejsen, og bliv inspireret og overvældet.

@thiswildidea Gennem en slags fotodagbog giver fotografen Theron Humphrey sine følgere et sjovt, smukt og særligt indblik i et forhold mellem ham selv og hans trofaste følgesvend, hunden Maddie.

@__remmidemmi Der bliver aldrig kedeligt, når Sandro Giordano offentliggør sine vanvittige og komiske billeder af mennesker, der er faldet med ansigtet mod jorden med et brag.

Kan du ikke få nok af de sjove og specielle faldebilleder, så læs vores interview med Sandro Giordano, der faktisk slet ikke er fotograf, men derimod skuespiller. Han fortæller om sine billeder og historierne om grådighed, fejltagelser og sportsresultater, som hører til.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...