Flotte safaribilleder med teleobjektiv

Tiden nærmer sig vores fantastiske læserrejse til Tanzania, og derfor tager vi i dette afsnit af fotoskolen fat på, hvordan man tager flotte safaribilleder med det store teleobjektiv.

For mange mennesker handler den ultimative fotoekspedition om at tage på fotosafari i Afrika og tage alle de dyrebilleder, man har drømt om hele livet. Her er dyrelivet nemlig både overvældende og enestående. Men forholdene er også så markant anderledes her, end man er vant til, og det betyder større udfordringer til kameraudstyr og teknik end ellers.

I samarbejde med Better Moments og Kipling Travel kan vi tilbyde vores læsere en fantastisk og eksklusiv fotosafari til Tanzania i selskab med den verdenskendte naturfotograf Steve Bloom – og tilmed med en rabat på 3000 kroner. Rejsen foregår fra den 17. til den 25. oktober, og der er stadig få ledige pladser.

På turen vil vi bevæge os igennem de naturskønne områder i eksempelvis Tarangire, Ngorongoro og Serengeti, hvor vi blandt andet får mulighed for at fotografere elefanter, løver, geparder, zebraer, antiloper og farverige fugle. Der er altså gode muligheder for at afprøve sine fotografiske evner – ikke mindst med de store brændvidder. For uden et teleobjektiv kommer man ikke hjem med gode billeder. De vilde dyr er nemlig både sky og farlige og skal derfor fotograferes fra en sikker afstand.

Føler du dig fristet af vores læserrejse, kan du tilmelde dig ved at skrive til [email protected]. Der er tilmeldingsfrist den 1. september. Du kan også se mere om turens detaljer på better-moments.com.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...