Morten Hilmer med kamera.

I videoserien Seasons kan du følge naturfotografen Morten Hilmer, når han arbejder på Dovrefjell i Norge.

© Morten Hilmer/Digital FOTO

Gratis lige nu: Følg naturfotografen i vores nye videoserie

Seasons er vores helt nye videoserie, hvor du kan følge naturfotografen Morten Hilmer, der fotograferer moskusokser i den norske vinter. I en begrænset periode kan du nu se de to første afsnit gratis.

19. marts 2018 af Kristoffer Engbo

I vores nye videoserie Seasons her på digitalfoto.dk kan du følge med naturfotografen Morten Hilmer, når han tager til Dovrefjell i Norge for at fotografere moskusokser.

Videoserien, der består af 12 afsnit, er normalt forbeholdt abonnenter på Digital FOTO, men i den kommende tid har vi låst op for de to første afsnit, så du kan se dem uden abonnement eller login.

Morten Hilmer på Dovrefjell.

I første afsnit kan du blandt andet opleve den fantastiske natur på Dovrefjell.

© Morten Hilmer/Digital FOTO

I første afsnit ankommer Morten Hilmer til fjeldet, hvor han nyder den smukke natur og det flotte lys, mens han bevæger sig gennem sneen for at komme frem til området, hvor han vil slå sit telt op.

Næste dag bevæger Morten sig i andet afsnit ud for at prøve at finde moskusokserne. Her oplever han en forrygende solopgang, og pludselig dukker der spor fra moskusokserne op i sneen.

Men du skal skynde dig, for du kan kun se de to afsnit gratis i en begrænset periode. 

Hvem er Morten Hilmer?

  • Begyndte at fotografere som 14 årig.
  • En af Danmarks mest erfarne naturfotografer med speciale i de arktiske egne. 
  • Har tilbragt to år med Siriuspatruljen på Grønland, hvor han fik træning i at begå sig i de arktiske egne og lærte at håndtere kameraet i ekstreme situationer. 
  • Har vundet mange danske og internationale priser for sine naturbilleder, ligesom han har fået opmærksomhed fra bla. BBC World Service og BBC Earth.
  • Freelancefotograf for WWF og en del af International League of Conservation Photographers. 
  • Morten har udgivet flere bøger. Senest den eksklusive fotobog "Nordisk Stilhed".
Morten Hilmer i solopgangen.

I andet afsnit af Seasons står Morten Hilmer tidligt, og på vej mod moskusokserne oplver han solopgangen.

© Morten Hilmer/Digital FOTO

Se alle 12 afsnit af Seasons i Fordelszonen

Videoserien Seasons er en del af Fordelszonen, hvor du som abonnent får masser af videoer, der gør dig til en bedre fotograf og kommer med tips til billedbehandling.

Udover mere end 400 videoer, finder du også programmer, testbilleder, guider og eksperternes favoritindstillinger, som du kan bruge i Lightroom og Photoshop, i Fordelszonen.

For at se de resterende ti afsnit af videoserien Seasons, skal du have abonnement på bladet eller en bladkode, som du finder i magasinet, hvis du har købt dit blad i en butik.

I disse afsnit kan du blandt andet se Morten Hilmer fortælle om sit udstyr, og du kan opleve ham komme helt tæt på moskusokserne. Og så viser han selvfølgelig nogle af sine flotte billeder undervejs.

Bliver du, ligesom os, bidt af serien, kan du lige nu få fuld adgang til Fordelszonen med 1 nummer af Digital FOTO for kun 29 kroner. Læs mere om tilbuddet her

Du kan se en teaser til videoserien her:

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...