Kom med Digital FOTO til Svalbard

Kom med Digital FOTO på læserrejse til Svalbard

En flok læsere kom i år hjem fra Svalbard med isbjørnebilleder, gode råd fra en stjernefotograf og oplevelser for livet. Du kan komme med i 2017.

2. november 2016

I år var 100 læsere, en række eksperter og en af verdens bedste fotografer på en enestående ekspedition langt mod nord.

Kursen var sat mod Arktis, og med sig havde holdet for to mio. kroner fotoudstyr og store forhåbninger om fantastiske billeder og særlige oplevelser. Og det fik de.

Fossiljagt og isbjørne på programmet

I seks dage sejlede læserne rundt ved Svalbard, og programmet bød på foredrag og fototips af den verdensberømte naturfotograf, Mattias Klum, billedredigeringskurser, kulminebyer, fossiljagt med en palæontolog som guide og meget mere.

Se billeder fra turen, og hør chefredaktøren fortælle om dem her.

Fotomulighederne talte fascinerende fuglefjeld, kælvende isbræer, enorme hvalrosser, vidunderlige landskaber og ikke mindst stjernen over dem alle, isbjørnen på jagt efter føde.

Svalbardtur igen til sommer

Til sommer tager vi af sted til isbjørnens rige igen for at nyde den enestående natur og skyde en masse fantastiske billeder, og du kan komme med.

Afgang er den 13. juli 2017, og denne gang får vi selskab af den meget dygtige naturfotograf og tidligere medlem af Siriuspatruljen, Morten Hilmer.

Måske husker du Morten Hilmer fra tidligere numre af Digital FOTO – blandt andet nr. 3/2016, hvor han fortalte historier og uddelte fra sin fantastiske fotojagt på moskusokser i Norge?

I hvert fald er der store oplevelser, masser af tips og fantastiske fotos i vente for dem, der tager med på Svalbardekspeditionen 2017.

> Se mere på bonnierexpeditions.dk/svalbard.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...