Morten Hilmer Seasons

I videoserien Season følger du naturfotografen Morten Hilmer på optagelse.

© Digital FOTO/Morten Hilmer

Spørg naturfotografen – og få svar i videoserien Seasons

Nu har du chancen for at påvirke næste sæson af vores videoserie Seasons. Du kan nemlig stille dine spørgsmål til naturfotografen, som måske besvarer dem i videoerne.

4. oktober 2018 af Kristoffer Engbo

I Fordelszonen her på digitalfoto.dk finder du vores egenproducerede videoserie Seasons, som vi har lavet i samarbejde med naturfotografen Morten Hilmer.

Foreløbig kan du se de første tre sæsoner med 12 korte afsnit i hver, hvor du følger med Morten Hilmer på optagelse i henholdsvis Norge, Danmark og Finland.

Snart går vi i gang med optagelserne til fjerde sæson i Sverige, og nu har du chancen for at påvirke indholdet.

Stil dine spørgsmål til naturfotografen

Har du spørgsmål til, hvordan naturfotografen arbejder, kan du nemlig sende dem til os. Så kan det være, at Morten Hilmer besvarer dem i videoerne i den nye sæson.

Du kan stille spørgsmål om hans fotoudstyr, generel kamerateknik, rent praktiske ting omkring fx tøj, overnatning og telt, når han er alene i vildmarken, eller hvad du ellers har lyst til.

Du kan sende dine spørgsmål til Morten Hilmer i en e-mail til [email protected], hvor du skriver “Seasons“ i emnefeltet. Vi skal have dine spørgsmål senest på onsdag den 17. oktober.

Se de første sæsoner nu

Som nævnt ligger der allerede tre sæsoner af videoserien i Fordelszonen, som er vore aflåste univers med videoer, guider og meget mere til abonnenter.

Sæsoner kan sagtens ses uafhængigt af hinanden, så du behøver altså ikke at starte med sæson 1. I alt er der 36 afsnit med tips og tricks til naturfoto, fuglefotografering, landskabsfoto og meget mere. 

I første sæson tager Morten Hilmer til Dovrefjell i Norge, hvor han er på jagt efter billeder af moskusokser.

I anden sæson går turen til Bulbjerg i Danmark for at fotografere fugle ved kysten.

I tredje sæson fotograferer Morten Hilmer landskaber, bjørne og ræv i Finland.

> Du kan få adgang til Fordelszonen og videoserien Seasons for kun 29 kroner. Se tilbuddene her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...