Perfekte koncertbilleder

Takket være spejlreflekskameraernes store sensorer kan du skyde knivskarpe og finkornede koncertfotos ved høj ISO. Her får du de bedste tips til at tage forrygende koncertbilleder.

30. juli 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du får perfekte koncertbilleder.

Gode koncertbilleder er et mål for mange fotografer, men det blinkende lys og de mørke omgivelser stiller store krav til både teknik og udstyr. Det er nemmest at tage flotte koncertbilleder, hvis man har fået en plads i fotograven foran scenen. Det er dog ikke altid let at få lov, da pladsen som regel er reserveret til pressefotografer. Ofte kan man dog få rigtig fine billeder med hjem, hvis man placerer sig i salen lige bag fotograven.

Et godt alternativ er forårets og sommerens mange udendørskoncerter, hvor man tit kan komme ganske tæt på scenen og fotografere musikerne med et moderat telezoomobjektiv. Under alle omstændigheder er det en god idé at undersøge, om man må fotografere under koncerten, og om det er tilladt at benytte et spejlrefleks.

Læs bl.a. om hvordan du: * Får styr på lysmåleren * Vælger det rigtige ekstraudstyr * Finder den bedste placering * Og meget mere...

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...