Selfie med hest vinder konkurrence

Far og søn vinder fotokonkurrence - hesteejer kræver sin del af præmien

En engelsk hesteejer vil have del i præmie, efter far og søn vinder konkurrence med billede af hendes smilende hest.

5. april 2016

Rejseselskabet Thomson Holidays afholdt i januar en ganske almindelig konkurrence under titlen "Made Me Smile" på Facebook.

De bad deres fans sende billeder ind, som får folk til at smile, og vinderbilledet blev billedet herover med 3-årige Jacob Bellis, hans far og en hest, de havde mødt på deres vej.

Hestens ejer var dog ikke imponeret. Hun mente, hun havde krav på en del af præmien. Far og søn havde nemlig ikke spurgt om lov, og ifølge hende, er det hesten, som har vundet konkurrencen for far og søn.

Ejer: Kunne selv have vundet

Rejseselskabet har været i dialog med hestens ejer, som ifølge The Guardian fortæller, de har trænet hesten i at række tunge, og derfor selv kunne have vundet konkurrencen, hvis de havde kendt til den.

"Han kunne have spurgt om lov. Der bør være en form for gestus, når det er vores hest, der har vundet konkurrencen for dem," siger hun til The Guardian.

> #MadeMeSmile @thompsonholidays #BlueMonday #selfie say cheese horsey ???????????? David 31, Jacob 3\. Prestatyn, north wales x > > Posted by [David Bellis](https://www.facebook.com/bellis27) on [Monday, January 18, 2016](https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154030312941055&set=o.297687700536&type=3)

Sjovt come-back fra rejseselskabet

Faren, David Bellis, forklarer, at hesten stod lige ud til en offentlig sti, som leder til en lokal skole. De har altså ikke taget billedet på hesteejerens grund eller lignende.

Rejseselskabet har ikke modtaget en formel klage fra hestens ejer, og efter debatten valgte de på kæk vis at cementere billedets vinderposition på deres Facebookside.

Far og søn planlægger at bruge rejsegavekortet på deres første ferie sammen nogensinde.

> Despite questions over foal play, Mr Bellis and his family will be getting the £2000 holiday prize they won after entering our #MadeMeSmile competition. Hoof a great holiday! > > Posted by [Thomson Holidays](https://www.facebook.com/Thomsonholidays/) on [Tuesday, February 2, 2016](https://www.facebook.com/Thomsonholidays/posts/10156418846210537)

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...