Perfekte portrætter

Med denne store guide i baghovedet kan du endelig lave imponerende billeder af mennesker. Læs om det nyeste udstyr og få vores bedste fototekniske tips til, hvordan du gør i såvel hjemmestudiet som i naturligt lys.

20. april 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du tager perfekte portrætter.

Man kan blive ved med at studere stærke fotografiske portrætter. De mest naturlige og enkle portrætter er oftest dem, der gør mest indtryk. Enhver fotoentusiast, som har kastet sig ud i portrætkunsten, ved dog, at der skal mange vellykkede omstændigheder til, før det gode portræt rammer hukommelseskortet.

Der er nærmest ingen grænser for, hvad man kan få af spændende ekstraudstyr til studiefotografi. Her bør man overveje en softbox, som gør lyset blødt og diffust samt en såkaldt snoot, der betyder snude på dansk, og en barn door, eller ladeport, som på hver deres vis retningsbestemmer lyset. Her guider vi dig igennem det bedste udstyr og giver dig en stribe gode tips til, hvordan du selv kan tage stærke portrætter, uanset om du bruger det forhåndenværende lys eller vil tage studiefotos i hjemmet.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...