Product background

Brug fladskærmen i fotos

Har du brug for en lækker baggrund til at fotografere dine julegaver eller dit stilleben, så brug fladskærmen til at lave en smuk baggrund. Her får du tricket.

26. december 2015

Dit tv rummer flere muligheder end du tror. Den polske fotograf Rafa? Krasa bruger sit tv, når han fotografer produkter. Han ville lave nogle juleskud af et kamera, og idéen var at bruge en nisse i et snelandskab. Billedet herover er resultatet.

Herunder kan du se opstillingen. En ekstern blitz, er placeret i højre side, og hele seancen to kun ti minutter. Så enkelt er det.

background product

Nu er det ikke sikkert, at der lige vises den baggrund du har brug for, men de fleste tv kan vise billeder via et sd-kort man stikker i. Her kan man have sit baggrundsbillede. Som man kan se, er det vigtigt at have lidt afstand til skærmen, så man får en smuk uskarp effekt.

Idéen fik han for nogle år siden, hvor han brugte en lignende teknik til at tage et foto af et smykke.

Her brugte han spillemaskinen Playstation til at vise forskellige farver på skærmen. Et omvendt glas, placeret på et stativ gjorde det ud for en reflektiv flade. Resultatet er ret imponerende som du kan se herunder.

background product

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...