Copyright: Nils Wille Christoffersen 2010

Tjen penge på dine pletskud

Hvis du har en samling af rigtig flotte fotos, er det oplagt at få dem solgt via et billedbureau på nettet.

4. maj 2011

Det er ikke kun fuldtidsprofessionelle fotografer, der kan tjene på deres gyldne skud. Du kan også sagtens være med ved at sælge dine fotos gennem et billedbureau på internettet.

Der er selvfølgelig de store amerikanske som fx istock, gettyimages og shutterstock, men konkurrence om at få solgt netop dine pletskud kan være hård, når der er så mange billeder at vælge imellem for køberne.

Opret dit eget fotoalbum, hvor andre kan se og kommentere dine billeder. Klik her.

Der findes heldigvis også et dansk alternativ som fx DanStockPhoto, der koncentrerer sig om at sælge billeder med danske fotomotiver. Hvis det lyder som det helt rigtige for dig, skal du blot tilmelde dig som fotograf og sende fem af dine bedste billeder. Så vil du indenfor tre dage få svar på, om du er godkendt som fotograf og kan komme i gang med at tjene penge på din hobby.

Kravene til udstyr er i hvert fald beskedne for enhver fotoentusiast. Du skal blot tage dine billeder med et digital spejlrefleks, og billederne skal have en opløsning på 2,0 mio. pixels. Det må være til at opfylde. Du kan læse mere om DanStockPhoto her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...