Morten Hilmer Seasons

Lige nu kan du se sæson 2 af vores videoserie Seasons gratis i en begrænset periode. Som abonnent kan du fordybe dig i alle tre sæsoner, når det passer dig. 

Vi fejrer den nye sæson af Seasons: Fri adgang til Seasons 2 (begrænset periode)

Vi fejrer den tredje sæson af Seasons og giver dig fri adgang til den foregående sæson af den spændende og lærerige serie med naturfotografen Morten Hilmer.

12. september 2018

Som naturfotograf er hele verden din legeplads. Det ved naturfotografen Morten Hilmer bedre end mange andre.

I Digital FOTOs videoserie Seasons kan du over tre sæsoner følge Morten Hilmer, når han drager ud i naturen for at fotografere landskaber, natur og vilde dyr. 

Vi har netop lanceret tredje sæson, hvor Morten Himler vover pelsen og tager til Finland for at fotografere storslåede landskaber og vilde rovdyr.

Du kan se den nye, 3. sæson af videoserien Seasons i Fordelszonen, som er vores aflåste abonnenmentsunivers på Digitalfoto.dk (kun for abonnenter).

Læs mere om, hvad du kan se og lære i Seasons 3 her

Seasons videoserie Morten Hilmer

I tredje sæson af Seasons fotograferer Morten Hilmer vilde dyr i Finland. Du skal være abonnent for at se serien i Fordelszonen. 

Begrænset periode: Fri adgang til Seasons 2

Er du ikke abonnent kan du i en begrænset periode se anden sæson af Seasons ganske gratis. 

Lige nu fejrer vi den nye, tredje sæson ved at give alle (også dig uden abonnement) gratis adgang til anden sæson af Seasons, hvor Morten Hilmer er i Danmark for at fotografere fugle.

> Se Seasons 2 gratis her i en begrænset periode.

Vil du ikke nøjes med anden sæson af Seasons? Køb et abonnement i dag og få med det samme adgang til alle tre sæsoner af Seasons i Fordelszonen.

Lige nu kan du få 2 numre af Digital FOTO og den fremragende bog 100 tips og kurser til billedbehandling for kun 98 kroner inkl. porto og eksp. Find tilbuddet her. 

Morten Hilmer seasons

Nyd den smukke natur i Bulberg i det nordlige Danmark i Seasons 2, som du i en begrænset periode kan se helt uden abonnement. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...