Kom godt i gang med Flickr og 500px

Kom godt i gang med Flickr og 500px

På de to gratis tjenester Flickr og 500px kan du vise dine fotos fem med stil. Se, hvilken tjeneste, som passer bedst til dig og dine billeder.

19. maj 2016

Når du skal vise dine pletskud frem til venner, familie eller andre fotointeresserede, er det svært at komme uden om Flickr og 500px.

De to tjenester er begge gratis og viser dine fotos flot frem, men derudover er de ret forskellige.

Hvor Flickr fungerer godt til at dele fotoalbums med venner og familie, er 500px stedet, hvor du deler dine bedste billeder for at få respons fra andre.

Backup og deling

Flickr, som Yahoo står bag, tilbyder en terabyte plads - altså 1000 gigabyte. Det betyder, at du kan bruge Flickr som backup af alle dine billeder. På Flickr bestemmer du desuden selv, hvem der skal have lov at se dine billeder.

500 px skal du ikke bruge som backup men som udstillingsvindue overfor andre fotografer og fotointeresserede. Her kan du lægge 20 billeder op om ugen.

I det seneste nummer af Digital FOTO fortæller vi, hvilke styrker de hver især har, og så hjælper vi dig i gang med at lægge dine første billeder op, og vi kommer med tips til at få succes på tjenesterne.

Som abonnement kan du downloade artiklen gratis via linket øverst på siden.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...