CooKey

Usb-nøgle med massevis af sikkerhed

LaCie har gjort deres CooKey ekstra attraktiv med en række funktioner, der sikrer dine data bedre

10. august 2011

En usb-nøgle er glimrende til hurtigt at sikkerhedskopiere et par mapper med vigtige fotos og videofiler, men LaCie er med deres CooKey gået endnu videre, når det handler om at sikre dine data. Deres lækre usb-nøgle CooKey kommer nemlig nu med en række ekstra funktioner til at højne sikkerheden.

Dels kan du kryptere dine data med programmet Private-Public, så ingen andre har adgang til dine prisvindende pletskud, hvis nøglen bliver væk. Dels er det muligt at bruge nøglen til at låse din pc eller Mac, så der kun er adgang til den, når du har sat CooKey i usb-stikket. Når du hiver den ud, bliver computeren automatisk låst. Og endelig byder CooKey på online-backup af dine data til tjenesten Wuala. Her får du den samme mængde plads, som nøglen er på. Hvis nøglen fx har en kapacitet på 16 gigabytes, får du altså også 16 gigabytes på Wuala, så alt kan sikkerhedskopieres.

En CooKey-nøgle på 16 gigabytes har en vejledende pris på 399 kroner, mens 32 gigabytes koster 749 kroner. Du kan læse mere om CooKey her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...