Nu kommer Windows 10

Onsdag den 29. juli slippes den nye udgave af Windows løs, og du kan opgradere helt gratis.

28. juli 2015

Onsdag frigiver Microsoft den nye udgave af styresystemet, hvor der blandt andet er en helt ny Start-menu med adgang til programmer og lignende, som du selv kan tilpasse. Desuden indeholder Windows 10 den nye webbrowser, Edge.

Appen Fotos er også en del af Windows 10 og holder styr på alle dine billeder fra dine forskellige enheder, hvis du lægger dem i skytjenesten OneDrive. Fotos kan endda automatisk lave forbedringer i baggrunden, så en skæv horisont eller røde øjne fjernes. Appen sørger for at bevare originalen, hvis du ikke bryder dig om ændringerne.

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at købe ny computer for at få glæde af det nye styresystem. Har du en computer med Windows 7 SP1 eller Windows 8.1, som er kompatibel med Windows 10, kan du nemlig opgradere helt gratis.

Allerede i dag kan du sikre dig en gratis opgradering ved at klikke på det lille Windows-ikon i systembakken. Klik så på “Reservér din gratis opgradering”. Efterfølgende bliver Windows 10 hentet, når det er tilgængeligt.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...