Digitizere i topklassen

Wacom har opgraderet deres stærke tegneplader til den nye serie Intuos Pro, hvor ergonomien og de trådløse muligheder er blevet endnu bedre.

25. september 2013

Man bliver hurtigt træt i hånden og får spændinger i armen af at holde kramagtigt fast i musen, når man sidder og laver avanceret billedbehandling i længere tid. Komplicerede fritlægninger eller et større arbejde med at male i masker bliver langt mere behagelig, når man bruger digitizer, og nu lokker Wacom med nye modeller i topklassen.

Serien Intuos Pro bygger videre på den stærke forgænger Intuos5, hvor selve tegnepladerne er blevet tyndere, mens de programmérbare genvejstaster ExpressKeys er forbedrede. Med den digitale pen Wacom Grip Pen kan der registreres tryk i 2048 niveauer, og der skal blot så lidt som et tryk på ét gram til, før man er i gang med at tegne løs.

Intuos Pro kan også registrere, om man hælder pennen lidt, så det er lettere at lave efterligne virkelighedens pensler. De trådløse muligheder gør, at man kan arbejde op til ti meter væk fra computeren. De nye tegneplader fås i størrelserne small, medium og large. De koster fra 1699 kroner til 3599 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...