Fingernem digitizer til fotoentusiasten

Med Wacom Intuos5 kan du nu også bruge fingrene, når du billedbehandler i særklasse.

7. marts 2012

Enhver Photoshophaj med respekt for deres arbejde bruger en digitizer, når opgaven virkelig bliver langhåret med ultrapræcise fritskrabninger eller avancerede masker. Wacom byder på markedets nok allerbedste i form af deres Intuos-serie, som nu er blevet opgraderet til version 5.

Her er den største nyhed, at man nu også kan bruge fingrene på den store tegneplade til at fx at bladre eller zoome. Det har hidtil kun været muligt i de billige Bamboo Touch-modeller. Den særlige Touch Ring til fx hurtigt at ændre størrelsen på penslen er også blevet forbedret. Den har fire programmérbare knapper, så man let og elegant kan skifte funktionen på det berøringsfølsomme hjul. Og nu vises de fire knappers funktion på din skærm, lige så snart, du holder fingeren over dem. Så er det nemt at skifte uden at tage øjnene fra arbejdet.

Endelig er der kommet ekstra tilbehør, så man nu kan tilslutte sin Intous5 trådløst. Du kan læse mere på engelsk her. Modellen Touch S (Small) koster 1673 kroner, mens Touch M (Medium) står i 2750 kroner, hvis du køber direkte fra Wacoms europæiske webbutik her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...