Drone DJI Phantom 4

4 grunde til at du bliver vild med DJI Phantom 4

Vi er i fuld gang med at teste den nye drone, DJI Phantom 4, og her er det, der indtil videre har begejstret os mest.

5. april 2016

1. Lynhurtig Sportsmode gør dig i stand til at flyve med op til 72 km i timen. Det er virkelig sjovt (og lidt farligt), og giver et sus i maven. Dronen vender også på et splitsekund, når du hiver i joysticket.

2. Tænker selv Phantom 4 har fået sensorer, der gør den i stand til at undgå forhindringer. Og det virker. Vi har endda testet det på trådhegn,hvor dronen pænt stopper cirka to meter før, det ville gå galt.

3. Godt bygget Konstruktionen er forbedret i forhold til tidligere modeller, så 4'eren er bare mere robust og mere lækker og gennemført end nogensinde.

4. Batterilevetiden Phantom 4 leveres med et lidt bedre batteri, så du kan flyve lidt længere, og der følger også en udmærket flamingokuffert med metallås med til dronen. Så der er også point for tilbehøret.

DJI Phantom 4 kan optage video i 4K, vejer 1380 gram og er ifølge producenten: "The sexiest drone that DJI ever designed". Den koster ca. 13.000 kroner.

DJI Phantom 4 Drone

Hvordan kameraet præsterer er endnu for tidligt at konkludere, men vi vender selvfølgelig tilbage med en fuld test senere. Men her kan du se en video fra en af vores første ture med Phontom 4:

Se også, hvad der er i kassen, når du får den:

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...