Dronesurfing

Dronesurfing - en helt ny sport?

Droner er ikke bare noget, man bruger til smukke videoer og i krig. Vi har set mange mere eller mindre alternative anvendelser fra hele verden. Senest er dronesurfing blevet et hit på nettet.

12. september 2016

Efterhånden som droner bliver mere almindelige, dukker der hele tiden nye historier og videoer op, hvor folk bruger dronerne til alt fra havearbejde og hækklipning til levering af alt fra pizzaer til blomster.

Eller hvad med en Cafe Latte leveret direkte til skrivebordet?

Det seneste bud på alternativ anvendelse af dronen er dog dronesurfing, hvor dronen trækker surferen henover vandoverfladen.

Kræver seriøst hardware

Dronesurfing er dog næppe for alle, for det kræver en kraftig drone. I videoen bruger de en Freefly Alta 8 drone, som koster omkring 17.500$ i USA. Men mon ikke priserne på droner snart falder så meget, at dronesurfing kan blive virkelighed for flere.

> Læs også: 10 alternative ting at bruge din drone til

Det er nok vigtigt at nævne, at videoen ikke er lavet af tilfældige surfere, men at det er et hold fra Freefly - altså droneproducenten - som står bag videoen.

Internettet er (naturligvis) i vild debat om, hvorvidt det kan lade sig gøre eller ej. Freefly hverken be- eller afkræfter historien.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...