Forrygende fjernstyring af kamera og blitz

Med PocketWizard Plus III kan du blive som en fotografisk dirigent, der på afstand nemt styrer en symfoni af kameraer og blitz.

21. februar 2012

Hvis du elsker at fjernstyre en gruppe eksterne blitz eller sågar flere kameraer, så bør nyheden PocketWizard Plus III Transceiver nok stå øverst på din ønskeliste. Den nye trådløse enhed kan kommunikere via hele 32 kanaler, så det altid er muligt at finde en brugbar, selv om andre fotografer er i gang samme sted som dig.

Den nye funktion Quad-Zone Triggering giver mulighed for at sætte op til fire forskellige grupper af fjernstyrede systemer af kameraer og blitz op, så du let kan skifte mellem de fire eller fx nøjes med kun at udløse nogle af dem. Nyheden kan under optimale vilkår udløse udstyr, der er op til 500 meter væk, men har også funktionerne Long Range Mode og Repeater Mode, der skulle gøre det mere sandsynligt, at man i praksis også kan få glæde de lange distancer.

Der er også kommet funktionen High Speed Receive Mode, så du kan affyre dit kamera med op til 14,5 billeder per sekund. Det er så hurtigt, at selv Canon EOS-1D X ikke helt kan følge med. Du kan læse meget mere om nyheden på engelsk her. Regn med en pris på omkring 139 dollars, der vil svare til omkring 1100 kroner herhjemme.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...