Multiprinter fra Epson klarer A3

Det er ikke længere forbeholdt de professionelle fotoprintere at udskrive i A3. Multiprinteren Expression Photo XP-950 fra Epson klarer det også.

12. september 2013

Epson er klar med Expression Photo XP-950, der er markedets første 6-farve All-in-One-printer til fotoudskrivning, der også tilbyder A3-format. Og printeren er ikke meget større end en traditionel multiprinter til A4.

Takket være den bagerste papirbakke til specialmedier, kan man udskrive på en række medier op til A3, mens de to frontbetjente papirbakker giver mulighed for at skifte mellem foto og udskrifter i A4-størrelse uden at skulle lægge papir i igen under udskrivning. Printeren bruger Epsons Claria Photo HD-blæk, som skulle være ideelt for fotoentusiaster, der ønsker at udskrive billeder i høj kvalitet, der kan holde i op til 300 år, hvis der bruges Epson medier, og de opbevares i et fotoalbum. De seks farvepatroner skulle levere jævne toneovergange, dybe, sorte farver og mættede, livagtige farver.

XP-950 er udstyret med en berøringsfølsom lcd-skærm på 3,5 tommer og leveres leveres med Epson Connect, som gør det muligt hurtigt og nemt at udskrive dokumenter og fotos over wi-fi fra smartphones og tablet-pc'er. Desuden er XP-950 udstyret med Wi-Fi DirectTM, der giver dig mulighed for at udskrive fra trådløse enheder uden at skulle oprette forbindelse til en trådløs router. Epson Expression Photo XP-950 koster 2649 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...