Brother DCP-J925DW

Ny topmodel fra Brother

Japanske Brother er klar med fem nye multiprintere, og topmodellen byder på et væld af funktioner. Den kan blandt andet arbejde sammen med din smartphone.

Brothers serie af multiprintere uden fax er blevet opgraderet med hele fem nye modeller. Mest spændende er DCP-J925DW, der trods en vejledende pris på 1249 kroner er topmodel i serien. Den har fire separate blækpatroner og kan udskrive med op til 6000 x 1200 dpi. Man kan også printe direkte på cd- og dvd-skiver, og så understøtter den PictBridge, så man kan koble kameraet direkte til printeren.

Der er indbygget kortlæser, så man kan undvære computer, og så understøtter den wi-fi, så man trådløst kan koble den til flere computere. Ved hjælp af en app til sin smartphone kan man desuden skanne billeder direkte til telefonen eller printe billeder og dokumenter, som man har liggende på fx sin iPhone

Skannerdelen har en opløsning på 1200 x 2400 ppi, og billeder og dokumenter, som man skanner, kan gemmes direkte på hukommelseskort eller en usb-nøgle. DCP-J925DW har en lcd-skærm på 3,3 tommer, og ved hjælp af den kan man blandt andet justere billederne, inden man printer.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...