Epson Expression Photo XP-750

Nye entusiastprintere fra Epson

Epson er på vej med to nye printere til fotoentusiasten. Expression Photo XP-850 og XP-750 er hele 40 procent mindre end forgængerne, og du behøver slet ikke være i nærheden af printerne for at udskrive.

5. september 2012

De to nye multiprintere, Expression Photo XP-850 og XP-750, bruger Epsons nye Claria Photo HD-blæk, der skulle holde i op til 300 år i et fotoalbum. Der er seks separate patroner, hvilket skulle give meget jævne farveovergange og dyb sort.

Begge printere har motor i kontrolpanelet og i udbakken, så de selv åbner, når man sender en udskrift af sted. Og de understøtter naturligvis wi-fi, så man slipper for kabler. Og den trådløse forbindelse giver masser af muligheder.

Epson Expression Photo XP-850

Man kan naturligvis printe fra smartphones og tablets – enten via Epsons iPrint-app eller via Apple AirPrint. Man kan også skanne direkte til cloud-tjenester eller udskrive, selv om man sidder på den anden side af kloden. Printerne har nemlig deres egne e-mail-adresser og printer de filer, som man vedhæfter.

Printerne har to papirbakker, så man kan have forskellige papirtyper i på én gang, og en særlig arkføder gør det muligt at printe på tykt papir, ligesom man kan printe på cd og dvd. De to nye modeller kan udskrive på begge sidder af papiret, og XP-850 kan automatisk skanne sider med tryk på begge sider af papiret.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...