Lexmark X7675

Test af Lexmark X7675

Hvis man har brug for en god multiprinter til hjemmet eller til kontoret, kan Lexmark X7675 være et ganske interessant bud. Den er proppet med teknologi og kan skanne, printe, kopiere og faxe, men har dog visse svagheder.

17. februar 2009

En multiprinter skal selvsagt kunne en masse, have de nødvendige funktioner og samtidig være nem at gå til.

Lexmark X7675 har det hele, og den er endda også pæn at se på, men den drillede lidt i installationsfasen og krævede hele tre forsøg, før det lykkedes. Det skal siges, at selve printerens installationsforløb er tilrettelagt meget pædagogisk, hvilket er meget rart. Her er sproget, ligesom på installationscd’en, på dansk, og den indeholder tillige guidelines på en lang række andre sprog. For de ikke-engelskstærke er det generende, da der er mange tekniske begreber at holde styr på.

Men er det højeste ønske en stærk multiprinter med bred funktionalitet, er Lexmark X7675 altså værd at kigge nærmere på. Der er indbygget fax til de kontorfolk, som bruger det, og maskinen kan sågar udskrive dobbeltsidet. Printeren kan indstilles til automatisk at vende papiret og skrive på begge sider. Det er smart, ressourcebesparende og miljørigtigt. Det går naturligvis ikke med print af fotos, da det kun er den ene side af rigtigt fotopapir, der kan bruges. Maskinen kopierer og printer tekst uden problemer, men larmer og ryster generelt meget.

Printerens farvedisplay er på 2,4 tommer, og den printer i opløsningen 4800 x 2400 dpi, mens skanneropløsningen er på 600 x 1200 ppi. Den benytter to blækpatroner med pigmenteret blæk i farver samt sort, hvilket allerede her giver et vink om, at fotoprint kvaliteten nok ikke er helt i top. Lexmark X7675 tager imod alle de gængse hukommelseskort. Printeren har Wi-Fi og kan dermed printe trådløst. Der er usb-porte foran og bag på printeren, så man fx kan tilslutte kameraet og printe billederne direkte uden først at skulle overføre dem til computeren.

Læs resten af testen i DIGITAL FOTO nr. 03/2009

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...