Trådløs trio fra HP

HP sender nu tre nye multiprintere ud i butikkerne, der alle byder på trådløs udskrivning og berøringsfølsomme skærme, så computeren ikke skal i brug.

Med de tre nye modeller fra HP slipper du ikke bare for kabler ved computeren, men kan også udskrive direkte fra smartphones eller tablet-computere. Man kan udskrive via Apples AirPrint, Googles Cloud Print eller via HP’s egne apps. Og på topmodellen er der også kræset for fotofolket.

Photosmart 7520 e-All-in-One har fem separate blæktanke, og en særlig fotosort skulle give jævne gråtoner og en dyb sort. Opløsningen er oppe på 9600 x 2400 dpi, og der er indbygget kortlæser. Den berøringsfølsomme skærm er på 4,3 tommer, og printeren koster 1699 kroner.

Lillebror Photosmart 6520 e-All-in-One har fire separate blækpatroner, hvor fotosort altså ikke er med. Her er skærmen på 3,5 tommer. 6520 koster 1299 kroner. Trioens mindste medlem hedder Photosmart 5520 e-All-in-One og koster 899 kroner. Her får man ligeledes fire blækpatroner, mens den berøringsfølsomme skærm er skrumpet til 2,7 tommer.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...