WD My Passport Wireless Pro

Ny boks med mange muligheder

En ekstern harddisk er normalt ikke vildt interessant, men med My Passport Pro vil Western Digital give deres eksterne harddiske endnu flere egenskaber. Faktisk skal den kunne erstatte laptoppen i din fototaske.

23. juni 2016

På farten ønsker mange sig at have god plads og mulighed for at sende billederne videre i processen i en fart.

Med en laptop på slæb kan det blive lidt omstændeligt, men ikke med en trådløs harddisk. Sådan én er Western Digitals seneste udgivelse.

Ideen om en harddisk med ekstra mange features er ikke ny, og faktisk har den været på markedet før. I 2014 blev tiltaget taget godt imod, men i praksis var den ikke hurtig nok.

Højere hastighed

Det har man taget ved lære af i det amerikanske firma, og derfor er den nye My Passport Wireless Pro opgraderet betragteligt.

Overførselshastigheden på wi-fi er mere end dobbelt så hurtig med 20 mb i sekundet, mens overførsler fra SD-kort til enheden sker med 75 mb i sekundet.

Bruger du ikke SD-kort, har enheden også USB 2.0 og 3.0 til kortlæsere, ligesom den kan lade mobiltelefoner, actionkameraer og andre ting via USB.

Western Digital lover 10 timers batteritid på harddiskene, der fås i størrelser på 2 og 3 terabytes. Man kan også forbinde My Passport Wireless Pro direkte til Adobes Creative Cloud, og derved få let adgang til billederne.

Der er endnu ingen danske priser på Western Digital My Passport Wireless Pro, men priser på henholdsvis 230 $ for 2 terabytes og 250 $ for tre terabytes nævnes.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...