Sej og lynhurtig backup

Med den seneste harddisk fra LaCie kan du overføre dine billeder med topfart via Thunderbolt, når du fx er afsted på fototur.

8. oktober 2012

Der er ingen grund til at gå på kompromis med hastigheden, når du skal tage sikkerhedskopier af dine pletskud på den næste fotorejse. Med den nyeste version af LaCie Rugged kan du nemlig overføre billeder tordende hurtigt via den nye Thunderbolt-teknologi.

Man kan få den med både en traditionel, mekanisk harddisk og en af de nye SSD-diske. Hvis du vælge det sidste, kan billeder og video flyttes med hele 380 megabytes per sekund. Du kan også benytte usb 3, og strøm klares via kablerne, så du slipper for at slæbe en strømforsyning med.

Den eksterne harddisk er bygget til at kunne modstå lidt af hvert og kan tåle at blive tabt fra 1,2 meter. Desuden er der indbygget kryptering af data, hvis du vil være helt sikker på, at pletskuddene ikke ender i de forkerte hænder.

En udgave med 1,0 terabytes lagerplads har en vejledende pris på 1999 kroner, mens den står i 1629 kroner, hvis man vælger en model med SSD-harddisk med 128 gigabytes.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...