Gode tilbud på kameraer og objektiver på Black Friday

Der er også klækkelige Black Friday-rabatter at hente for danske fotoentusiaster i år.

© Shutterstock

Her er årets Black Friday-tilbud til fotografen

Flere danske forhandlere end nogensinde er nu hoppet med på Black Friday-bølgen, så er du på udkig efter nyt fotoudstyr, kan du faktisk godt gøre lidt af et godt kup. Vi opdaterer artiklen her løbende.

21. november 2018 af Sarah Marie Winther

Det amerikanske shopping-fænomen Black Friday har for alvor fået tag i detailhandlen i Danmark, og det betyder, at der er gode rabatter at hente på kameraer, objektiver og andet fotoudstyr fredag den 23. november 2018. 

Vi har samlet de bedste danske Black Friday-tilbud på kameraer, objektiver og andet fotoudstyr samt software, og du kan se nedenunder, hvor meget du kan spare. 

> Et abonnement på Digital FOTO er altid et godt køb. Få to magasiner, fuld adgang til Fordelszonen og hundredevis af videokurser, e-bøger og guider, fire sæsoner af videoserien Seasons samt en ekstra præmie fra kun 49 kroner. Se de mange tilbud her.

Spar 7000 kroner på Canon EOS 6D

Der er dog også flere kæder, der har taget forskud på glæderne. Blandt andet PhotoCare, der ligesom sidste år giver 20 procents rabat på kameraer og objektiver fra Canon, Fujifilm Instax, Olympus, Sony eller Tamron. Læs mere her.

Canon selv fejrer også tidlig Black Friday med gode besparelser på tidligere kameramodeller. Blandt andet kan du spare over 7000 kroner på et Canon EOS 6D-hus. Se de skarpeste tilbud her.

40 procents rabat på Adobe-programmer

Adobe mener det virkelig, når de holder Black Friday. Du kan nemlig få hele Creative Cloud-pakken for kun 275 kroner om måneden i stedet for de normale 462,50. Det er en besparelse på 40 procent! Slå til her.

Ligesom sidste år kan studerende og undervisere også spare 20 procent på pakken. Klik på det ovenstående link og vælg fanen 'Studerende og undervisere' for at finde tilbuddet.

Vil du hellere betale et engangsbeløb, kan du også kigge mod Corel, der lokker med 30 procents rabat på Photoshop-alternativet PaintShop Pro 2019 Ultimate. Se alle rabatterne her.

Undgå at blive snydt på dagen

Det vrimler med tilbud på Black Friday, og det er let at blive forblændet af gule skilte og store procenttegn. Men det er langt fra alle produkter, du rent faktisk kan spare penge på. Se her, hvordan du undgår at blive snydt på den store forbrugsdag.

Artiklen her opdateres løbende, efterhånden som flere forhandlere afslører årets tilbud – men hvis du er faldet over et godt tilbud, vi ikke har fået med, så tip os på Facebook

Spar op til 80% i vores Moreshop

Vores egen fordelsshop, Moreshop, byder også på masser af gode tilbud på alt fra kursusbøger til billedbehandling, mobilobjektiver og fiberjakker til løbetøj og skønhedsprodukter. 

Her er også gode rabatter, hvis ikke du abonnerer på Digital FOTO. 

Se tilbuddene på dagen her.

Nye Black Friday-tilbud

Fredag morgen klokken 9 havde flere forhandlere løftet sløret for deres tilbud. Blandt andet lokker Photographica med rabatter på nyt og brugt udstyr. Tjek tilbuddene her.

Click har sat priserne på blandt andet Canon, Polaroid og Fujifilm Instax ned. Se tilbuddene her.

Også elektronikkæden Power er med på bølgen, og du kan blandt andet spare penge på Olympus Pen. Se tilbuddene her.

På Wuptis hjemmeside kan du spare penge på fx gimbals til videooptagelser. Se med her.

Spar 5500 kroner på Panasonic GH5

Også Kamerahuset har barberet hundreder og tusinder af kroner af priserne på en lang række produkter. Blandt andet kan du spare hele 5500 kroner på et Panasonic GH5 kamerahus og 4000 kroner på et Fujifilm X-T2 kamerahus.

Der er også penge at spare på objektiver, stativer og en særlig kikkert. Se alle tilbuddene her.

Op til 50 procent på droner fra DJI

Går du og tager tilløb til at investere i en drone, så er fredag muligvis dagen, hvor du skal slå til. Droneforhandleren Droner.dk tilbyder nemlig op til 50 procents rabat på udvalgte DJI-droner, håndholdte DJI-stabilisatorer og diverse DJI-udstyr.

Blandt andet kan du spare 1700 kroner på en startpakke med DJI Mavic Pro Platinum, 1500 kroner på en startpakke med DJI Mavic Air og 1100 kroner på en startpakke med DJI Spark.

Hvis du allerede har en drone, kan du også spare penge på batterier. Se alle tilbuddene her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...