Eye-fi Mobi overfører selv dine skud

Nu kan du automatisk få kopieret dine skud fra kameraet til din smartphone eller tablet uden at have et trådløst netværk i nærheden. Alt det klarer det nye SD-kort fra Eye-Fi.

4. juni 2013

Der er håb for alle os, som endnu ikke har investeret i et kamera med indbygget wi-fi. Hvis du køber det nye SD-kort fra Eye-Fi får du nemlig et hukommelseskort med et trådløst netværk, som sørger for at koble sig til din smartphone eller tablet, og derefter kan dine billeder overføres.

Det nye Mobi-kort er uhyre simpelt at bruge. Du henter blot den gratis Eye-Fi app til iOS eller Android og indtaster en unik kode på ti cifre, så er der forbindelse. Da SD-kortet har indbygget wi-fi kan kamera og smartphone sagtens kommunikere sammen i selv den mest fjerntliggende ødemark.

Dine billeder kan blive sikkerhedskopieret automatisk til din smartphone, ligesom det i sagens natur er nemt at dele dem på fx Facebook. Prisen lyder på 50 dollars for et kort med otte gigabytes og 80 dollars for et med dobbelt så meget lagerplads. Du kan læse mere her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...