Giv udstyret en perfekt flyvetur

Think Tank er klar med prof-tasker, som både dine store objektiver, flypersonalet og du vil elske.

3. maj 2012

Dit kostbare kameraudstyr skal naturligvis ikke bare kastes ind flyets lastrum i en kuffert, men med som håndbagage, så du kan passe optimalt på det. Det er imidlertid langt fra alle fototasker, der er lige velegnet til at komme ind i en flykabine, men nu har Think Tank designet tre nye i deres Airport-serie, som klarer opgaven til topkarakter.

De tre modeller Airport Accelerator, Airport Commuter og Airport Essentials er alle lavet, så de overholder de tilladte mål som håndbagage på internationale flyafgange. Der er håndtag, så de er lette at placere i bagagerummet over passagersædet, og der er let adgang til ens iPad eller bærbare computer.

Topmodellen Airport Accelerator har plads til to store prof-spejlreflekser samt en teleoptik på 500 mm. Du kan også tage en bærbar med 17 tommers skærm med i tasken. Den mindste model er Airport Essentials, som har plads til et spejlrefleks og fire til seks objektiver samt en lille bærbar med en skærm på op til 13 tommer. Du kan læse meget mere her på engelsk. Taskerne kommer på markedet senere i maj. Vi forventer, at de danske priser vil gå fra omkring 1300 til 2100 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...