Test af fototasker

I en fotoskuldertaske ligger udstyret godt beskyttet, samtidig med at man lynhurtigt kan få det op af tasken. I denne test konkurrerer otte tasker om at vinde titlen som det perfekte valg, når du skal ud for at fange efterårets flotte motiver.

12. oktober 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om alle fototaskerne.

Efteråret er for mange fotoentusiaster ensbetydende med en masse fototure ud i den farverige natur. Her er det vigtigt at have den perfekte taske. For det første skal den rumme det mest basale fotoudstyr i form af et spejlrefleks og et par objektiver. Der må også gerne være lommer til hukommelseskort og batterier, ligesom det er en fordel, hvis skuldertasken er vandafvisende.

Flere af testdeltagerne satser på et diskret design, hvor materialet er kanvas. Det diskrete design er især interessant, fordi man kan fotografere mere ubemærket. Et problem er dog, at de sjældent er særligt gode til at holde vand og støv ude. Derfor er der ofte indbyggede regnslag, som kan trækkes over tasken, hvis man står midt i en regnbyge. Nogle producenter prioriterer et eksklusivt udseende, mens andre satser på brugervenlighed.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...