Nye filtre fra Cokin

Cokin er klar med en ny serie af runde filtre til spejlrefleks. Serien hedder PURE Harmonie og byder på de tyndeste og letteste filtre på markedet.

12. april 2013

Er man flittig bruger af filtre på sine objektiver kan man glæde sig over Cokins nye serie af runde filtre til spejlrefleks. Serien, der bærer navnet PURE Harmonie, er de tyndste og letteste på markedet lige nu. Normalt er Cokin kendt fores deres store udvalg af kvadratiske filtre, som monteres i særlige forsatser på objektivet, men med PURE Harmonie-serien udfordrer producenten både Hoya og B+W, der sidder solidt på markedet for runde filtre, som skrues direkte på objektivet.

PURE Hamonie-serien består af UV- og polfiltre samt variable ND-filtre i størrelsen 37 til 82 mm. UV-filtrene har en tykkelse på 3,3 mm, mens tykkelsen på de cirkulære polfiltre er 4,5 mm. ND-filtrene har en tykkelse på 9,5 mm.Glassene har i alle tilfælde en såkaldt EVERCLEAR-belægning, som både er vandafvisende og modstandsdygtig overfor olie, støv og ridser. UV-filtrene koster fra 350 kroner, mens polfiltre koster fra 700 kroner og ND-filtre fra 1400 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...